Saltear al contenido principal
Castelló Edita La Tercera Edició De “Club Millaret”, Una Revista Per A Fomentar El Valencià Entre Els Alumnes De Primària.

Castelló edita la tercera edició de “Club Millaret”, una revista per a fomentar el valencià entre els alumnes de primària.

El regidor d’Educació, Enric Porcar, i el regidor de Normalització Lingüística, Ignasi Garcia, han presentat este matí el tercer número del “Club Millaret”, una revista enfocada als xiquets de primària de la ciutat de Castelló.

La iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Castelló compta amb la col·laboració del periodista Santiago Calaforra i la il·lustradora infantil Laura García. Tots els col·leccionables també es poden descarregar des de la web http://revistesenvalencia.com

L’edició, que en dies vinents estarà a les escoles, està orientada a les vacances d’estiu, i les activitats pròpies de l’estació. Com en altres ocasions, també compta amb contes infantils, passatemps i un treball manual per a fer de l’aprenentatge del valencià una oportunitat per a l’oci i la diversió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

30 − 26 =

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.