L’Ajuntament de Culla inicia la distribució del BIM

0
51

L’Ajuntament de Culla acaba d’editar un nou butlletí informatiu, en el qual s’arrepleguen tots els esdeveniments que afecten el municipi. «Es tracta –segons l’alcalde Víctor Fabregat- d’una eina que promou la transparència de la gestió municipal i facilita als ciutadans una completa informació.» I és que, a més de tenir una versió digital que està disponible en les xarxes socials i s’ha distribuït a través de whatsapp, el butlletí s’ha deixat també a les bústies per les cases per a aquelles persones que no tenen accés a les noves tecnologies.

D’aquesta forma el butlletí arreplega de forma molt visual i senzilla els esdeveniments més rellevants del municipi, les millores i infraestructures que incorpora la localitat, a més d’un resum del programa de festes.

L’edició, duta a terme per Grup Calaforra, és la primera d’una sèrie de butlletins que cerquen «fer més accessible la informació als ciutadans portant-la casa per casa» perquè tothom puga conèixer i gaudir de tots els serveis que Culla ofereix a tant als seus habitants com a tots aquells que desitgen visitar-la.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

55 + = 58

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.