L’Ajuntament de Culla inicia la distribució del BIM

L’Ajuntament de Culla acaba d’editar un nou butlletí informatiu, en el qual s’arrepleguen tots els esdeveniments que afecten el municipi. «Es tracta –segons l’alcalde Víctor Fabregat- d’una eina que promou la transparència de la gestió municipal i facilita als ciutadans una completa informació.» I és que, a més de tenir una versió digital que està disponible en les xarxes socials i s’ha distribuït a través de whatsapp, el butlletí s’ha deixat també a les bústies per les cases per a aquelles persones que no tenen accés a les noves tecnologies.

D’aquesta forma el butlletí arreplega de forma molt visual i senzilla els esdeveniments més rellevants del municipi, les millores i infraestructures que incorpora la localitat, a més d’un resum del programa de festes.

L’edició, duta a terme per Grup Calaforra, és la primera d’una sèrie de butlletins que cerquen «fer més accessible la informació als ciutadans portant-la casa per casa» perquè tothom puga conèixer i gaudir de tots els serveis que Culla ofereix a tant als seus habitants com a tots aquells que desitgen visitar-la.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

18 − = 10

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.